Deel uw ervaringen met Roman de Goochelaar! Vul uw naam en emailadres in en geeft uw beoordeling d.m.v. een korte tekst en een sterrenbeoordeling. (Uw emailadres wordt niet online getoond)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roman de Goochelaar
Gemiddelde waardering:  
 107 reviews
byRudi onRoman de Goochelaar
Geweldige m,iddag met Roman

5 drukke jongens van 5 zaten ademloos te luisteren en te gieren van het lachen van de capriolen van Roman de Goochelaar! Aanrader!

byKadjel Kharag onRoman de Goochelaar
Kinderfeestje Rotterdam

Vandaag is Roman geweest op het kinderfeestje van mijn zoon die 6 jaar is geworden. Wat een feest, kindjes reageerden goed op hem. Ze hebben heel veel gelachen en zich verwonderd over alle trucjes die hij liet zien. Hij hield ze goed bezig en betrok hen in alles.. Zelfs uren nadat hij vertrokken was, raakten ze maar niet uitgepraat. Echt een aanrader!

byRogier onRoman de Goochelaar
Fantastisch kinderfeest

Roman heeft er voor mijn 4jarige zoon een fantastisch verjaardagsfeest van gemaakt, Goed aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en op een komische wijze de groep meegekregen. Voor mij een absolute aanrader! Roman, bedankt! (De kids hebben het nog steeds over je)

byMaarten onRoman de Goochelaar
Kinder feest

Wat een partij. Eerst de hele ochtend in de stemming gekomen met een ‘tover parkoer ’ incl. Tovenaar kleuren en goed maken. Daarna kwam Roman.

Vanaf het eerste moment alle aandacht van de 8 meiden die met open mond keken naar de kunsten. Helemaal geweldig.Absoluut een aanrader. Ver boven verwachting.

Contact vanaf eerste aanloop tot voorstelling heel goed en professioneel.

byAmber Stenhuys onRoman de Goochelaar
Bravo!!

Vandaag is Roman de Goochelaar langs geweest voor een flitsbezoek van 30 minuten. Mijn zoontje werd 6 en vierde zijn kinderfeestje.

Het was zo ontzettend leuk! De kindjes hebben met open mond zitten kijken en zo gelachen om Roman. De interactie tussen hem en de kinderen was super goed. Hij hield hun aandacht goed vast en betrok ze ook in een aantal trucs, waardoor het nóg leuker werd.

Het was zeker het geld waard en voor herhaling vatbaar. Het contact met Roman is ook heel erg duidelijk en hij reageert erg snel.

Dank je wel!

bybrechje onRoman de Goochelaar
Aafke's verjaardag

Wauw, dat was echt tof! Een privé-voorstelling voor Aafke's verjaardag resulteerde in 3 kinderen die huilden van het lachen, zó leuk vonden ze het. Ze werden écht betrokken bij het feestprogramma. Geen flauwe grapjes over de hoofden van kinderen, maar echt mét hen. Super tof, dank Roman voor dit speciale feestprogramma.

byEvelien onRoman de Goochelaar
Genoten!!!!

Vandaag n feestje op afstand.....het was geweldig!!! Verbazing al om en Roman doet t heel leuk!!
Het was veel te kort kon nog wel uren kijken !!
Ik zeg doen!!!

byEva onRoman de Goochelaar
Fantastisch feestje

Wij kennen Roman al van drie jaar geleden waar hij een superleuk feestje gaf voor mijn dochter. Nu drie jaar later wilde mijn jongste zoon niets liever dat een goochelfeestje met Roman de Goochelaar.
Wederom hebben we weer heel hard gelachen en genoten van alle kinderen die ademloos keken. Ook de suikerspinnenshow was een groot succes! Dank je wel voor deze fantastische middag weer!

byNicolle onRoman de Goochelaar
Abracadabra

Onze dochter werd 6 en dat is gevierd met als kers op de slagroom de Goochelarij van Roman. Hij had op momenten een 'tough crowd'.... onze dochter die in de spotlights werd gezet, was op momenten behoorlijk druk, wat andere kindjes soms ook activeerde. Roman ging hier heel goed mee om en wist uiteindelijk iedereen op z'n plaats gekluisterd te houden. dankzij zijn Magic, wat Abracadabra en zijn Improvisatietalent!

byLorena onRoman de Goochelaar
Fantastisch!

Mijn dochter vierde haar 6e verjaardag en speciaal hiervoor heeft Roman een voorstelling gegeven voor haar en haar vriendjes en vriendinnetjes, 9 kindjes van 5 en 6 jaar oud. En wat hebben ze allemaal genoten van zijn show. Met humor, magische trucs en suikerspinnen toe, heeft Roman ruim anderhalf uur jong en een paar ouderen heerlijk weten te vermaken. Echt een aanrader voor wat voor feest dan ook, voor jong maar zeker ook voor volwassenen! Roman nogmaals super bedankt XXX

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] 50 positieve beoordelingen voor kinderfeestjes voor dit […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord