Goochelaar op bezoek op kinderfeestje in Corona tijd

Corona / Covid-19 treft ons allemaal. In verband met de richtlijnen van het RIVM zijn goocheloptredens lastiger te doen en hierdoor worden veel kinderfeestjes massaal uitgesteld, verplaatst of zelfs overgeslagen. Erg vervelend voor de artiesten, maar natuurlijk nog vervelender voor je kind.

Gelukkig zijn de maatregelen voor kinderen wat versoepeld waardoor er weer een beetje ruimte is voor een te gek goochelfeest. In een aangepaste ‘flitsende’ vorm is Roman de Goochelaar je daarvoor graag van dienst!

Roman de Goochelaar boeken?

Flitsbezoek

De bel gaat en Roman de Goochelaar staat voor de deur.
“Heej, kijk eens! Ik moet je wat laten zien!”
Onnavolgbare goocheltrucs, vingervlugge magie en vlotte babbel volgen.
“… Enne.. nog gefeliciteerd he! “

Het optreden is een aangepaste show waarin Roman de Goochelaar ‘onverwacht’ op bezoek komt en alle gasten vermaakt met grappen, grollen en goocheltrucs. Op ludieke wijze maakt hij contact met de kinderen en schudt hij de wonderlijkste trucs uit zijn mouw. Niet knipperen met je ogen, want voor je het weet is hij verdwenen… Zijn magie creëert een opwinding die lang zal heugen.

Een flitsbezoek is iets anders dan een kinderfeestje, maar met minstens dezelfde dynamiek en vrolijkheid. Met deze speciale show garandeerd Roman de Goochelaar het mooiste cadeau voor je kind! Veilig, verantwoord en… voordelig!

Wat is het verschil tussen een standaard kinderfeestje en een flitsbezoek van Roman de Goochelaar?

 • Het optreden is geschikt voor kleinere groepen (max. 8 personen)
 • Het bezoek is korter dan een standaard kinderfeest show
 • Ook geschikt voor iedereen boven de 10 jaar!
 • Het optreden draait om coole en grappige goocheltrucs. Minder verhaal, meer trucs!
 • Er is minder voorbereidings- en opruimtijd nodig
 • De speelruimte kan op een vierkante meter. Het optreden kan zelfs zittend op een stoel, aan tafel of zelfs via Internet (!)
 • Er is geen fysiek contact met kinderen of volwassenen. Het optreden blijft netjes op anderhalve meter
 • Het bezoek is voordeliger geprijsd

Geschikt voor

 • Drive thru feestjes op oprit of parkeerplaats
 • Tuin- of tuinfeestjes
 • Raam optredens
 • Woonkamer waar minimaal 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden
 • Internet meetings, Zoom, Skype, Youtube of Facebook

Momenteel worden de flitsbezoeken enkel aan particulieren aangeboden. Voor scholen of bedrijven gelden andere voorwaarden. Neem daarvoor snel contact met ons op.

Prijs

De prijzen van een flitsbezoek zijn gemiddeld 60% lager dan prijzen van een ‘klassieke’ kindershow. Een flitsbezoek van Roman de Goochelaar is een uitgeklede versie van de show, kortere trucs, minder blabla, meer wow en weg.

Ook is de prijs van een flitsbezoek is afhankelijk van de optreed situatie: Een optreden via het internet heeft natuurlijk een andere prijs dan een optreden op lokatie. Voor een exacte prijsopgave kan u altijd contact met ons opnemen.

Prijs: Gemiddeld 99,00 excl. reiskosten en btw. *
Duur: ongeveer 30 minuten

*Neem contact met ons op voor de speciale JUNO en JULY prijzen!

Roman de Goochelaar boeken?

Een gelukkig nieuwjaar!

Hooggeëerd publiek!
Van harte welkom in het nieuwe jaar. Een jaar vol kansen en mogelijkheden voor dromen en ambities. Een jaar met allerlei mooie en nieuwe dingen. Na een fantastisch 2014 ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Goede voornemens heb ik ook natuurlijk:

 • Regelmatig blijven updaten van mijn Blog, Twitter, Facebook en Google+
 • Elke maand minimaal 1 nieuwe goochelact verzinnen
 • Minimaal 50 positieve beoordelingen voor kinderfeestjes voor dit jaar
 • Minder snel door de McDrive na afloop van een optreden
 • Wereldmacht grijpen
 • Liever zijn voor kleutermensen

Ik wens u allen de beste wensen voor 2015 en hoop op een magisch en wonderlijk jaar!
Groet en glimlach,

Rrrrrrrroman de Goochelaar
https://www.romandegoochelaar.nl/cms

Nieuwe website voor Goochelaar Roman Sudesh

Yeehaa, mijn toffe goochelbroer Roman Sudesh heeft een nieuwe website! Hoewel we erg op elkaar lijken heeft mijn broer totaal niets met kinderen. Hij knijpt ze stiekem en geeft dan anderen de schuld. Want zo is hij.

Nee, mijn broer is veel beter met volwassenen en konijnen.

Goochelaar en Illusionist Roman Sudesh
Ondanks dat vind ik de website erg mooi geworden en hij zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op http://www.magictainment.nl

 

Goochelaar Roman Sudesh in De Magische Winkel (TV)

In de Magische Winkel, het nieuwe jeugdprogramma van AVROTROS en ZAPP, komen de beste goochelaars van Nederland samen om hun vetste trucs te bedenken en proberen. In elke aflevering krijgt een jong goocheltalent de kans om een coole truc te leren van een topgoochelaar. Zodra ze de nieuw geleerde truc in de vingers hebben gaan ze die opvoeren op een speciale plek, bijvoorbeeld voor de hele school of op de verjaardag van oma.

De Magische Winkel is vanaf 16 september, elke dinsdag en donderdag te zien om 17.45 uur bij ZAPP op NPO 3. De afleveringen met Roman Sudesh zijn te zien op 18 september en 21 oktober 2014.

Meer informatie over De Magische Winkel vind je op de website van ZAPP.

   Roman de Goochelaar verzorgt wonderlijke workshops goochelen voor kinderen op scholen, evenementen of kinderfeestjes. Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Super Sinterklaasfeest op uw lokatie!

Zoekt u dit jaar een leuk voorprogramma voor het feest van Sinterklaas?
Bent u op zoek naar een onvergetelijke Sinterklaasshow voor uw bedrijf of vereniging?
Wilt u een zorgeloze ochtend of middag beleven?

Roman de Goochelaar verzorgt ook dit jaar zijn Super Sint Show op uw lokatie waarbij ook Zwarte Pieten nog gewoon welkom zijn! Roman de Goochelaar verzorgt het Sinterklaasfeest zoals het hoort: een witte Sint, zwarte Pieten en een bruine Goochelaar.

Lees meer

Piek- en daltarieven voor kinderfeestjes

Het basistarief voor een kinderfeestje thuis kost gemiddeld € 150,00 tot 15 personen + reiskosten buiten Rotterdam. Veel ouders organiseren een kinderfeestje waarbij ze het aantal gasten uitnodigen als de leeftijd van het kind. Voor kinderfeestjes met minder dan 10 personen is € 150,00 dus helaas relatief duurder per kind.

Populaire vs rustige dagen

De ervaring leert dat de meeste kinderfeestjes worden gehouden op woesdagmiddag, vrijdagen en het weekend. Ook als het kind niet op deze dagen jarig is, wordt er vaak om praktische redenen naar uitgeweken. Op deze populaire dagen blijft het basistarief gelden. Als uw kind echter jarig is op een maandag, dinsdag of donderdag en u wilt voordelig uit zijn, kan Roman de Goochelaar u een interessant aanbod doen…

Speciale tarieven

Roman de Goochelaar hanteert speciale tarieven voor kinderfeesten tot 10 personen op maandag, dinsdag of donderdag (behalve op officiele feestdagen en -schoolvakanties) tot 18.00 uur. Het basistarief hiervoor is € 50,00 + 10,00 per kind + reiskosten buiten Rotterdam.

Meer informatie op www.romandegoochelaar.nl

Kinderfeestje met goedkope goochelaar?

Als je zoekt naar een goochelaar op een kinderfeestje vind je letterlijk honderden aanbieders met evenveel verschillende prijzen. En natuurlijk bent je op zoek naar de goedkoopste! Een goochelaar is een goochelaar, toch? Lees hier waarom de goedkoopste goochelaar op een kinderfeestje niet altijd de beste optie is…

Lees meer

Jeugdvakantieland 2013 Ahoy Rotterdam

Roman de Goochelaar is ook dit jaar te zien tijdens de Jeugdvakantieland 2013 in Ahoy Rotterdam. Helaas niet de volle twee weken, maar op de volgende data heb je kans om Roman de Goochelaar tegen het lijf te lopen:

 • Woensdag 31 juli 2013
 • Donderdag 01 augustus 2013
 • Vrijdag 09 augustus 2013

Wil je zelf leren goochelen of genieten van goochelshows? Kom dan kijken en meedoen vanaf 29 juli tot 9 augustus op de stand van Goochelclub Rotterdam.

http://www.rotterdam.nl/product:jeugdvakantieland_2013