Entertainment in Rotterdam – Geplaatst door Mahi op 16 jul. ’13

Een geslaagd verjaardagsfeestje begint bij het creëren van een gezellige sfeer en daar is  Roman de Goochelaar een natuurtalent in. Hij is een zeer aardige, attente, geduldige, humoristische maar vooral een zeer creatieve illusionist en hij vermaakt jong en oud met zijn mooi aangeklede goocheltrucs. Hij geeft elke aanwezige speciale aandacht en dat is door alle gasten ontzettend op prijs gesteld! Wij hebben genoten van zijn fantastische optreden en de jarige blikt terug op een leuke verrassingsfeest. Hartelijk dank voor je medewerking en inlevingsvermogen Roman!

Kindershow in Leiden – Geplaatst door anneke op 05 jul. ’13

Roman de Goochelaar is geweldig. we hebben hem onlangs voor de tweede keer geboekt voor het verjaarspartijtje van mijn zoon die 7 werd.
hij wist ze een uur lang stil te krijgen en ik zag alleen maar lachende gezichtjes. Echt ook een vlot persoon, geen oubollig gedoe.

Goochelen in Rotterdam – Geplaatst door karinkh op 16 jun. ’13

Een verjaardag onvergetelijk maken? Boek Roman de Goochelaar! Hij goochelt en entertaint
Weet wanneer de show iets volwassener moet worden dan hij had bedacht. Kinderen van 11 jaar zijn al groot! Met zijn mimiek doet hij al veel en zijn grappige manier van praten zorgt ervoor dat de kinderen een en al oor zijn. Zeker voor herhaling vatbaar! Fam. Kleingeld Rotterdam

verjaardagsfeestje in Rotterdam – Geplaatst door Lenny op 17 mei ’13

Helemaal super!! Wij hebben Roman de Goochelaar geboekt voor de 4e verjaardag van onze zoon.Er waren kinderen van 2 tot ongeveer 12 jr.Hij heeft echt een super show neergezet voor alle leeftijden het was voornamelijk voor de kleine kinderen maar zelfs de volwassenen wisten niet hoe hij zijn trucks deed.Het was echt een super succes en zeker voor herhaling vatbaar.

verjaardagsfeestje in Almere – Geplaatst door Figueroa op 15 mei ’13

We hebben Roman de Goochelaar geboekt voor het verjaardagsfeestje van onze zoon (verrassing). Hij heeft de kinderen vermaakt, was grappig, leuk en origineel. De kinderen gaven aan het leuk te hebben ervaren en gingen vol enthousiasme naar huis. Onze zoon heeft van genoten, was erg blij om en gaf aan dat dit een van zijn mooiste verrassing is!!!