Waar wordt de goochelshow op een kinderfeestje gespeeld?

De goochelshow van Roman de Goochelaar wordt over het algemeen gespeeld in de huiskamer of -als de omstandigheden dat redelijkerwijs toelaten- in de tuin. De ervaring leert dat de show zelfs in de kleinste ruimtes goed gespeeld kan worden, maar hoe meer ruimte u kunt vrijmaken, hoe beter de show tot zijn recht komt.

Verzorgt Roman de Goochelaar ook kinderfeestjes in een zaal, restaurant, speelpark of school?

De goochelshows op kinderfeestjes zijn enkel geschikt voor optredens in de huiskamer. Als u een kinderfeestje wilt organiseren op een andere lokatie, dan kunt u de kindershow inzetten. Deze feestshow is anders van opzet en daardoor prima geschikt voor grotere groepen kinderen op elk gewenste lokatie.

Verzorgt Roman de Goochelaar ook optredens op kinderfeestjes in de uithoeken van het land?

Ja, hij werkt in principe in heel Nederland. Buiten de regio Rotterdam wordt er soms een kleine reiskostenvergoeding berekend.

Treedt Roman de Goochelaar ook op als er geen budget beschikbaar is?

Helaas, dit is niet mogelijk. U kunt wel gratis naar het YouTube kanaal van Roman de Goochelaar kijken.

Hoe ziet de goochelshow op een kinderfeestje eruit?

Roman de Goochelaar laat zien hoe cool je kunt zijn als je kunt goochelen. Maar al snel blijkt dat het niet altijd helemaal goed gaat. Kleuren die verdwijnen, goochelstokken die zich vreemd gedragen en zilveren munten die overal vandaan verschijnen… Het lijkt allemaal maar niet te lukken… Tot ieders hilariteit blijken de echte goocheltalenten dan in het publiek te zitten… Maar is Roman de Goochelaar werkelijk zo oenig? Worden we niet met z’n allen vreselijk gefopt? Tijdens de show worden de gasten nog eens smakelijk getrakteerd en krijgt de jarige een leuk kado.  Als klap op de vuurpijl krijgen sluit Roman de Goochelaar af met een vrolijke ballonnenshow waarbij ieder kind een kleurig ballonbeest krijgt!

De show is interactief, vrolijk en kleurrijk. De show verveelt niet en bevat vele leuke fotomomenten. Natuurlijk wordt de feestgast nog eens extra in het zonnetje gezet!

Wat kan ik doen om de voorstelling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen?

De ervaring leert dat de goochelshow het beste tot zijn recht komt wanneer de kinderen kunnen zitten op stoelen of banken. Als dat moeilijk te realiseren is, kunnen de kinderen ook op de vloer zitten, maar sommigen hebben dan de neiging om te gaan liggen of te rollen.

Hoe meer ruimte u kunt vrijmaken, hoe beter de show tot zijn recht komt. De show wordt over het algemeen gespeeld tegen een ‘blinde’ muur aan, met alle gasten recht voor geplaatst.

Het is sterk af te raden om tijdens de voorstelling versnaperingen uit te delen omdat de kinderen dan hun aandacht moeten verdelen over het lekkers en de show, waardoor beiden niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

Het is aan te bevelen om ervoor te zorgen dat er tijdens de voorstelling geen speelgoed, ballonnen of snoep binnen handbereik van de kinderen is.

Hoe lang van te voren moet ik een optreden van Roman de Goochelaar boeken?

Deze vraag is moeilijk in het algemeen te beantwoorden. In sommige gevallen zijn bepaalde data al maanden van te voren volgeboekt. In andere gevallen kan Roman de Goochelaar de volgende dag al komen optreden. De ervaring leert dat de meeste kinderfeestjes worden gehouden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Welke mogelijkheden zijn er als Roman de Goochelaar al volgeboekt is op de door mij gewenste datum en tijd?

Roman de Goochelaar zal u voorstellen doen voor andere data en tijden of doorverwijzen naar andere collega’s.

Treedt Roman de Goochelaar ook op voor een publiek van uitsluitend volwassenen?

Jazeker! Zie daarvoor de website www.magictainment.nl

Hoe kan ik een goochelshow boeken voor het kinderfeestje dat ik organiseer?

Door contact op te nemen met Roman de Goochelaar. Hoppa!